Här är du:

Statusmeddelande

Submissions for this form are closed.

Nätverksträffar astma/allergi/KOL

Unpublished

 

 Hösten 2019

Nätverksträffarna startade 2010 och sker minst en gång per år för vårdpersonal som arbetar med allergi, astma och KOL. Programmet riktar sig främst till sjuksköterskor men även undersköterskor, sjukgymnaster/fysioterapeuter, arbetsterapeuter och dietister är välkomna. För intresserade läkare finns en separat nätverksträff.

Ämnen som tas upp ger en omvärldsbevakning av vad som händer inom området. Träffarna ger även möjlighet att dela med sig av egna erfarenheter. Programmet baserat på senaste nytt i kombination med deltagarnas förslag som inkommit vid utvärderingar på tidigare nätverksträffar.

 

Tyvärr inställt pga förhinder från föreläsare.

5 november 2019 - Malmö 

Tid: 08.30 -16.15

Plats: Sankt Gertruds Konferens, Östergatan 7B, Malmö. Ligger ett stenkast från Malmö centrum och tar några minuters promenad från Malmö C. Hitta hit!

 

Program

Välkommen på mjukstart med kaffe från 08.00. Första föreläsningen börjar 08.30. 

  • Förmiddag: Föreläsningar
     
  • Eftermiddag: Spirometri tolkning med Kerstin Romberg, specialist i allmänmedicin, Näsets Läkargrupp och KAAK. OBS! Programmet under eftermiddagen är även upplagt för läkare.

Ett detaljerat program kommer publiceras vid ett senare tillfälle.

 

Avgift för deltagare är 1500 kr/person exkl. moms, i avgiften ingår förmiddagsfika, lunch och eftermiddagskaffe. Utebliven närvaro debiteras om avanmälan inte har gjorts. Med reservation för avgiftsändring. Deltagarna kontaktas om ändring av avgift görs efter anmälan inkom.

Anmälan görs genom att fylla i formuläret på vardgivare.skane.se se länk nedan. Begränsat antal platser. Först till kvarn!

Kontakt vid frågor om kursupplägg är Benita Björk, benita.bjork@skane.se och Ulrika Berg, ulrika.berg@skane.se. Övriga frågor och avanmälan är kaak@skane.se, tel 046-175608.