Här är du:

Nätverksträffar astma/allergi/KOL

 

 Våren 2019

Nätverksträffarna startade 2010 och sker minst en gång per år för vårdpersonal som arbetar med allergi, astma och KOL. Programmet riktar sig främst till sjuksköterskor men även undersköterskor, sjukgymnaster/fysioterapeuter, arbetsterapeuter och dietister är välkomna. För intresserade läkare finns en separat nätverksträff.

Ämnen som tas upp ger en omvärldsbevakning av vad som händer inom området. Träffarna ger även möjlighet att dela med sig av egna erfarenheter.

 

Vårens nätverksträffar kommer denna gång ske tidigare än vanligt och med någon veckas mellanrum för att så många som möjligt ska kunna komma. Som tidigare kommer nätverksträffarna hållas på två olika orter vilka kommer meddelas senare. Programmet baserat senaste nytt i kombination med deltagarnas förslag som inkommit vid utvärderingar på tidigare nätverksträffar.

 

26 februari 2019 - Malmö

Tid: 08.30-16.15

Plats: Sankt Gertruds Konferens, Östergatan 7B, Malmö. Ligger ett stenkast från Malmö centrum och tar 5 minuters promenad från Malmö C. Hitta hit!

 

 

27 februari 2019 - Kristianstad

Tid: 08.30-16.15 

Plats: First Hotel Christian IV, Västra Boulevarden 15, Kristianstad. Hotellet ligger i hjärtat av Kristianstad, endast 100 meter från tåg- och busstationen.  Hitta hit! 

 

Program

- meddelas vid ett senare tillfälle.

Ankomst 8.00 - 8.30 med kaffe.

 

 

Avgift för deltagare är 1000 kr/person exkl. moms, i avgiften ingår förmiddagsfika, lunch och eftermiddagskaffe. Utebliven närvaro debiteras om avanmälan inte har gjorts. Med reservation för avgiftsändring.

Anmälan görs genom att fylla i formuläret nedan. Begränsat antal platser. Först till kvarn!

Kontakt vid frågor om kursupplägg är Benita Björk, benita.bjork@skane.se, och Ulrika Berg, ulrika.berg@skane.se.

För övrig information och avanmälan kontakta Sissela Silvmarker, sissela.silvmarker@skane.se, tel: 046-17 56 09. Avanmälan kan även göras på kaak@skane.se.

 

ANMÄLNINGSFORMULÄR 

När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter

ID-nummer inom Hälsoval Skåne
Ange ett direktnummer som vi kan nå dig vid ev. kursändringar.
FAKTUAADRESS
Anställd i Region Skåne, ange RSID till chef/chefsstöd. Ange annars namn eller kostnadsställe.
För internfakturering inom förvaltning SUS, önskar vi ert femsiffriga Ansvar.
För privata vårdgivare önskar vi ert org.nr.
Inget bekräftelsebrev?
Har du inte fått ett bekräftelsebrev i e-posten du angav inom 5 minuter så har anmälan inte kommit in. Försök då skicka in anmälan igen och försäkra dig om att du fyller i alla obligatoriska uppgifter.